CORONA VIRUS MAATREGELEN

17 mei 14:00 uur & actueel

OPEN; online, buiten en virtueel

Beste locals, op dit moment worden fitnessclubs nog geacht gesloten te zijn. Ook thelocalGym hanteert de richtlijnen vanuit de Overheid en het RIVM. Ondertussen zijn we wel ‘open’ gebleven voor online support via GymVIP voor thuis met fitness work-outs, groepslessen en voedingsprogramma’s. Alle clubleden kunnen hier gebruik van maken. Ons advies is om dit écht te doen. Bewegingsarmoede leidt tot stress, toename van het lichaamsgewicht en op termijn tot nog meer gezondheidsklachten. Het team is voor clubleden aan het werk en via e-mail houden we onze clubleden op de hoogte. Blijf in beweging. 

Ondertussen wordt de club voorbereid op opengaan. thelocalGym treft organisatorische, praktische en hygiënische voorzorgsmaatregelen op basis van het protocol dat door de Nederlandse branche organisatie voor fitnessbedrijven is opgesteld. Dit is vergelijkbaar met wat supermarkten en bouwmarkten doen. Wij willen en kunnen binnen open op elk moment dat de overheid dit toestaat.

We bieden 7 dagen per week programma’s aan voor alle clubleden. Ook dit is in lijn met wat is aangegeven vanuit het RIVM.

Wanneer thelocalGym open mag, informeren we clubleden via mail, social media en deze website. in elk geval zullen dan de onderstaande regels gelden:

Ziek? Niet sporten

Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, doch dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. Wij zullen leden en hun kinderen waarvan we vermoeden dat ze ziek zijn – bijvoorbeeld door hoesten – vragen naar huis te gaan. Zo zorgen we samen voor een zo goed mogelijke situatie op de club. Medewerkers die klachten vertonen in relatie tot het corona virus, houden wij vrij van werk.

Clubbezoeken spreiden

thelocalGym heeft ruime openingstijden en royale trainingsruimten. We roepen leden op om zoveel mogelijk gespreid te komen trainen, en de training zo efficiënt mogelijk te houden. Vermijd de drukke piekmomenten als je ook op andere tijden kunt trainen. Het aantal clubleden dat we tegelijk toelaten in de club, wordt bepaald door het RIVM. We zullen dit monitoren via een boekingssysteem. We volgen hierbij de richtlijnen met aantallen zoals door het RIVM aangegeven.

Wat kun je zelf doen?

Wij vragen onze locals om te letten op het volgende:

  • Blijf echt thuis als je je niet fit voelt (hoesten, koorts of verkoudheid)
  • Was je handen voor en na je training
  • Maak je apparatuur goed schoon na gebruik
  • Deel je bidon of handdoek niet met anderen
  • Geef elkaar geen hand of high five

thelocalGym is een club waar veel mensen elkaar ontmoeten om aan hun fitheid en gezondheid te werken. Samen zorgen we ervoor dat we dit zo houden. #samenblijvenwefit