CORONA VIRUS MAATREGELEN

16 maart 02:30 uur & actueel (vervangt bericht van 14 maart)

Club gesloten en vervolgstappen

Beste clubleden, in navolging op het besluit van de overheid mogen we per direct geen activiteiten in de club aanbieden. We geven hier uiteraard gehoor aan en stellen de gezondheid van onze clubleden en medewerkers voorop. De club biedt vanaf morgenvroeg géén toegang voor clubleden. Maandag in de loop van de ochtend zullen we met alternatieven komen om jou als clublid toch in beweging te houden.

We hebben even tijd nodig om alles op een rijtje te zetten en ons te organiseren voor de komende periode. Als team staan we voor een uitdagende taak. We gaan hard aan het werk. Ondertussen bereiken onze teamleden veel warme en bemoedigende woorden van diverse clubleden… Hartelijk dank daarvoor. Jullie begrip wordt zeer op prijs gesteld!

We zullen clubleden per mail informeren en ook de website in de loop van de dag van de nodige informatie voorzien. Heb je direct vragen, mail dan liever in plaats van bellen naar gestel@thelocalgym.nl of kaatsheuvel@thelocalgym.nl We zullen je dan zo snel mogelijk antwoord geven. #samenblijvenwefit

Einde bericht

 

vorig bericht van 14 maart: thelocalGym is een plek waar veel mensen samenkomen. Onze club is gewoon geopend, maar wij begrijpen dat leden ongerust kunnen zijn. Intern zijn de nodige maatregelen getroffen ter voorkoming van verspreiding van het virus. Zo wordt er op de club nog vaker schoongemaakt en zijn de sprayflacons met schoonmaakmiddel beschikbaar in de verschillende ruimten.

Ziek? Niet sporten

Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, doch dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. Wij zullen leden en hun kinderen waarvan we vermoeden dat ze ziek zijn – bijvoorbeeld door hoesten – vragen naar huis te gaan. Zo zorgen we samen voor een zo goed mogelijke situatie op de club. Medewerkers die klachten vertonen in relatie tot het corona virus, houden wij vrij van werk.

Drukte beperken

thelocalGym heeft ruime openingstijden. We roepen leden op om zoveel mogelijk gespreid te komen trainen, en de training zo efficiënt mogelijk te houden. Vermijd de drukke piekmomenten als je ook op andere tijden kunt trainen. Wanneer er veel mensen in de club zijn, kunnen we je de toegang ontzeggen bij de receptie zodat het niet te druk wordt. We volgen hierbij de richtlijnen met aantallen zoals door het RIVM aangegeven.

Wat kun je zelf doen?

Wij vragen onze locals om te letten op het volgende:

  • Blijf echt thuis als je je niet fit voelt (hoesten, koorts of verkoudheid)
  • Was je handen voor en na je training
  • Maak je apparatuur goed schoon na gebruik
  • Deel je bidon of handdoek niet met anderen
  • Geef elkaar geen hand of high five

thelocalGym is een club waar veel mensen elkaar ontmoeten om aan hun fitheid en gezondheid te werken. Samen zorgen we ervoor dat we dit zo houden. Vragen of tips zijn altijd welkom bij de teamleden.