GEZOND FITNESS BELEVEN

6 februari 09:48: uur & actueel

OPEN; buiten, online, on-demand & met digital coaching

Beste locals, de deuren van alle fitnessclubs zijn door de overheid gesloten. Ook thelocalGym. We gaan door met online begeleiding en activiteiten zoals fitness voor thuis en groepslessen on-demand. De trainers blijven samen met jou zorgen dat je fit &vitaal blijft. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen.

We nodigen locals uit om mee te doen met onze LocalTraining bij de club en LocalParcours in de natuur. Speciaal voor onze 60 plussers bieden we met FitnessThuisHulp waarbij onze trainers thuis komen ondersteunen om gezond en vitaal te blijvcn. Voor onze fitnessfanaten bieden we KratJeFit; een échte fitness workout bij de club buiten en thuis.

Daarnaast bieden we alle clubleden en hun gezinsleden de faciliteiten van GymVIP thuisfitness, FitSnacks TV on-demand lessen, live groepslessen met onze eigen trainers via Facebook LocalsLive, op afspraak met je trainer, LocalWalking, en GymVIP voedingsadvisering. Dit alles is inbegrepen in het lidmaatschap voor alle locals. De fysiotherapie is op afspraak geopend en Personal Trainer wordt buiten 1:1 gegeven.

Ons advies is om écht mee te doen. Bewegingsarmoede leidt tot stress, toename van het lichaamsgewicht en op termijn tot nog meer gezondheidsklachten.

De club is ingericht om jou en de andere locals verantwoord binnen te ontvangen wanneer dit weer mag van de overheid. thelocalGym treft organisatorische, praktische en hygiënische voorzorgsmaatregelen op basis van het protocol dat door de Nederlandse branche organisatie voor fitnessbedrijven is opgesteld.

Ziek? Niet sporten

Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, doch dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. Wij zullen leden en hun kinderen waarvan we vermoeden dat ze ziek zijn – bijvoorbeeld door hoesten – vragen naar huis te gaan. Zo zorgen we samen voor een zo goed mogelijke situatie op de club. Medewerkers die klachten vertonen in relatie tot het corona virus, houden wij vrij van werk.

Clubbezoeken vooraf reserveren

thelocalGym heeft ruime openingstijden en royale trainingsruimten met voldoende ventilatie. Via de club app Sportivity dien je een fitnessbezoek aan de club vooraf te reserveren. Kom bij voorkeur voor fitness in de dal-uren overdag. Zo kunnen we iedereen de ruimte bieden om gebruik te maken van het aanbod.

Het aantal clubleden dat we tegelijk toelaten in de club, wordt bepaald door het RIVM. Via reservering en controle bij de voordeur kunnen we garanderen dat er niet meer dan het toegestane aantal mensen tegelijk binnen actief is. We zullen dit monitoren via ons Sportivity online boekingssysteem. We volgen hierbij de richtlijnen met aantallen zoals door het RIVM aangegeven. Voor het dragen van een mondkapje in de club werken we in lijn met de actuele overheidsrichtlijnen.

Wat verwachten we van jou?

  • Blijf echt thuis als je je niet fit voelt (hoesten, koorts of verkoudheid)
  • Was je handen voor en na je training
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst in de club
  • Je ontvangt een persoonlijke flacon met desinfectie-spray
  • Maak je apparatuur goed schoon na gebruik
  • Graag een mondkapje bij entree, verplaatsingen en bij vertrek
  • Volg de aanwijzingen in de club op
  • Geef elkaar geen hand of high five

thelocalGym is een club waar veel mensen elkaar ontmoeten om aan hun fitheid en gezondheid te werken. Samen zorgen we ervoor dat we dit zo houden. #samenblijvenwefit