GEZOND FITNESS BELEVEN

update: 5 november &  actueel

CLUBBEZOEK met CTB controle

Beste locals, thelocalGym is normaal geopend. Vanaf 5 november vindt bij elk clubbezoek bij binnenkomst een QR check plaats. Alleen met een geldig bewijs mogen we vanuit de overheid toegang bieden.

Je kunt fitnessen zonder reservering. Doe je mee aan een groepsles; reserveer deze dan vooraf in de reservering app van de club. Zo heeft iedereen in de leszaal plaats en materiaal om mee te werken. De sprayflesjes en doekjes blijven we aanbieden aan leden die het prettig vinden om vooraf gebruik een apparatuur extra schoon te maken. Je kunt als clublid naar binnen zonder Corona-check. We hebben géén verkoop van dranken en etenswaren en zijn geen “horeca”. Een check is dus niet nodig wanneer je zelf een kop koffie of thee pakt.

Naast activiteiten in en om de club bieden we alle clubleden de mogelijkheden van online thuis trainen, en on-demand lessen. Dit alles is inbegrepen in het lidmaatschap voor alle locals. Fysiotherapie en personal training is mogelijk op afspraak.

Ons advies is om écht actief te blijven. Bewegingsarmoede leidt tot stress, toename van het lichaamsgewicht en op termijn tot nog meer gezondheidsklachten.

De club is ingericht om jou en de andere locals verantwoord binnen te ontvangen wanneer dit weer mag van de overheid. thelocalGym treft organisatorische, praktische en hygiënische voorzorgsmaatregelen op basis van het protocol dat door de Nederlandse branche organisatie voor fitnessbedrijven is opgesteld.

Ziek? Blijf thuis!

Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, doch dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. Wij zullen bezoekers,  leden en hun kinderen waarvan we vermoeden dat ze ziek zijn – bijvoorbeeld door hoesten – vragen naar huis te gaan. Zo zorgen we samen voor een zo goed mogelijke situatie op de club. Medewerkers die klachten vertonen in relatie tot het corona virus, houden wij vrij van werk.

Clubbezoeken vooraf reserveren

thelocalGym heeft ruime openingstijden en royale trainingsruimten met voldoende ventilatie. Via de club app dien je een lesbezoek aan de club vooraf te reserveren. Kom bij voorkeur voor fitness in de dal-uren overdag. Zo kunnen we iedereen de ruimte bieden om gebruik te maken van het aanbod. Het aantal clubleden dat we tegelijk toelaten in de club, wordt bepaald door het RIVM en is op dit moment vrijgegeven.

Wat verwachten we van jou?

  • Regel: een geldig CBT bewijs bij binnenkomst in de club
  • Regel: blijf echt thuis als je je niet fit voelt (hoesten, koorts of verkoudheid)
  • Advies: was je handen voor en na je training
  • Advies: desinfecteer je handen bij binnenkomst in de club
  • Advies: je ontvangt een persoonlijke flacon met desinfectie-spray
  • Regel: volg de aanwijzingen in de club op
  • Advies: geef elkaar geen hand of high five

thelocalGym is een club waar veel mensen elkaar ontmoeten om aan hun fitheid en gezondheid te werken. Samen zorgen we ervoor dat we dit zo houden. #samenblijvenwefit