GEZOND BEWEGEN & LEVEN

update: 1 augustus &  actueel

NORMAAL OPEN: BINNEN, BUITEN & ONLINE 24/7

Beste locals, thelocalGym is én blijft er voor jou en alle andere locals. Fitness is essentieel om fit en vitaal te blijven.

We zijn er voor alle locals met een breed aanbod van diensten, activiteiten en services om je te helpen waar en wanneer dan ook. De club is alle dagen op de normale tijden geopend. Fitness kan zonder afspraak en groepslessen gaan op basis van reservering via de club app. Ook personal training, fysiotherapie, podotherapie en lifestyle coaching zijn op afspraak. Met onze digitale ondersteuning heb je 24/7 toegang tot ondersteuning om in gezondheid te leven.

thelocalGym treft organisatorische, praktische en hygiënische voorzorgsmaatregelen op basis van het protocol dat door de Nederlandse branche organisatie voor fitnessbedrijven is opgesteld. Op die manier houden we het Covid virus zo goed mogelijk ‘buiten de deur’.

Klachten? Blijf thuis!

Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, doch dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. Wij zullen bezoekers,  leden en hun kinderen waarvan we vermoeden dat ze ziek zijn – bijvoorbeeld door hoesten – vragen naar huis te gaan. Zo zorgen we samen voor een zo goed mogelijke situatie op de club. Medewerkers die klachten vertonen in relatie tot het corona virus, houden wij vrij van werk.

Lesbezoek vooraf reserveren

thelocalGym heeft ruime openingstijden en royale trainingsruimten met voldoende ventilatie. Via de club app dien je een lesbezoek aan de club vooraf te reserveren.

Wat verwachten we van jou?

  • Regel: blijf echt thuis als je je niet fit voelt (hoesten, koorts of verkoudheid)
  • Advies: was je handen voor en na je training
  • Advies: desinfecteer je handen bij binnenkomst in de club
  • Advies: maak de apparatuur vooraf schoon met desinfectie-spray
  • Regel: volg de aanwijzingen in de club op

thelocalGym is een club waar veel mensen elkaar ontmoeten om aan hun fitheid en gezondheid te werken. Samen zorgen we ervoor dat we dit zo houden. #samenblijvenwefit