GEZOND FITNESS BELEVEN

update: 1 juni mei &  actueel

OPEN; binnen, buiten & 24/7 on-demand

Beste locals, thelocalGym is open. Je bent welkom voor fitness in de club een buiten voor groepslessen. Via GymVIP bieden we 24/7 thuismogelijkheden aan en helpen de trainer je om fit en vitaal te blijven. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen.

Naast activiteiten in en om de club bieden we alle clubleden de mogelijkheden van online thuis trainen, en on-demand lessen. Dit alles is inbegrepen in het lidmaatschap voor alle locals. Fysiotherapie en personal training is mogelijk op afspraak.

Ons advies is om écht actief te blijven. Bewegingsarmoede leidt tot stress, toename van het lichaamsgewicht en op termijn tot nog meer gezondheidsklachten.

De club is ingericht om jou en de andere locals verantwoord binnen te ontvangen wanneer dit weer mag van de overheid. thelocalGym treft organisatorische, praktische en hygiënische voorzorgsmaatregelen op basis van het protocol dat door de Nederlandse branche organisatie voor fitnessbedrijven is opgesteld.

Ziek? Blijf thuis.

Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, doch dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. Wij zullen leden en hun kinderen waarvan we vermoeden dat ze ziek zijn – bijvoorbeeld door hoesten – vragen naar huis te gaan. Zo zorgen we samen voor een zo goed mogelijke situatie op de club. Medewerkers die klachten vertonen in relatie tot het corona virus, houden wij vrij van werk.

Clubbezoeken vooraf reserveren

thelocalGym heeft ruime openingstijden en royale trainingsruimten met voldoende ventilatie. Via de club app Sportivity dien je een fitness- en/of lesbezoek aan de club vooraf te reserveren. Kom bij voorkeur voor fitness in de dal-uren overdag. Zo kunnen we iedereen de ruimte bieden om gebruik te maken van het aanbod.

Het aantal clubleden dat we tegelijk toelaten in de club, wordt bepaald door het RIVM. Via reservering en controle bij de voordeur kunnen we garanderen dat er niet meer dan het toegestane aantal mensen tegelijk binnen actief is. We zullen dit monitoren via ons Sportivity online boekingssysteem. We volgen hierbij de richtlijnen met aantallen zoals door het RIVM aangegeven. Voor het dragen van een mondkapje in de club werken we in lijn met de actuele overheidsrichtlijnen.

Wat verwachten we van jou?

  • Blijf echt thuis als je je niet fit voelt (hoesten, koorts of verkoudheid)
  • Was je handen voor en na je training
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst in de club
  • Je ontvangt een persoonlijke flacon met desinfectie-spray
  • Maak je apparatuur goed schoon na gebruik
  • Graag een mondkapje bij entree, verplaatsingen en bij vertrek
  • Volg de aanwijzingen in de club op
  • Geef elkaar geen hand of high five

thelocalGym is een club waar veel mensen elkaar ontmoeten om aan hun fitheid en gezondheid te werken. Samen zorgen we ervoor dat we dit zo houden. #samenblijvenwefit