Hallo Hilvarenbeek

Hallo we stellen ons graag aan je voor; wij zijn thelocalGym. Met ingang van 1 juni hebben we MultiFit Hilvarenbeek overgenomen onder een nieuwe naam, met nieuw management en nieuwe mogelijkheden. Wat blijft, zijn de bekende gezichten, het aanbod en het team. We zijn en blijven dé sportieve ontmoetingsplaats voor iedereen.

thelocalGym is dé sportschool, fitnessclub en ontmoetingsplaats voor jong en oud in het eigen dorp. Gemakkelijk te voet, op de fiets (of met de auto) te bereiken met voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

thelocalGym is 365 dagen open voor iedereen die in een sportieve en gezellige omgeving wil bewegen. We bieden zoveel meer; binnen in de club, lekker in de buitenlucht en via ons digitale platform zodat je 24/7 ondersteund wordt.

thelocalGym is de plek waar je jouw familie, vrienden en bekenden tegen komt om samen fit te blijven of te worden. Natuurlijk met trainers die je kent. Wat je doel ook is; sterker, fitter, slanker, slimmer of leniger; je bent altijd welkom. Ons team van locals staat graag voor je klaar. Welkom!

Wil je een familielid of een vriend(in) meenemen naar de club? Dat kan, laat dan hier de gegevens van jouw introducé achter.

Gratis proef 10-daagse

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.