FysioSport & Therapie

Fysio Sport & Therapie is deskundig op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie en (aangepast) bewegen. De combinatie van deze mogelijkheden binnen één praktijk is uniek voor Hilvarenbeek en omgeving en geeft ons de mogelijkheid om u de beste en meest complete zorg te kunnen bieden. Ons team bestaat uit gemotiveerde collega’s met diverse specialisaties waardoor wij u nog gerichter kunnen helpen.

Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt: wij helpen u graag. Onze werkwijze: Samen aan de slag, in een vertrouwde laagdrempelige omgeving, om mobieler, fitter en sterker te worden of achteruitgang tegen te gaan.

Wij werken intensief samen met andere zorgdisciplines en netwerkpartners om de kwaliteit van zorg te optimaliseren. Hiervoor hebben wij regelmatig contact met o.a. huisartsen, specialisten, medewerkers en verpleegkundigen van thuiszorgorganisaties, maar bijvoorbeeld ook met disciplines zoals de diëtiste of een orthopedisch instrumentmaker.

Bij Fysio Sport & Therapie kunt u ook zonder verwijsbrief van de huisarts terecht voor individuele therapie of groepsfysiotherapie. Therapie bij u aan huis? Dat kan ook.