Het nationale zwem ABC haal je hier!

Bij thelocalGym zorgen we ervoor dat door de jaren heen al duizenden kinderen hun ABC gehaald hebben. De zwemlessen worden verzorgd in lijn met de richtlijnen Nationale Raad Zwemveiligheid. Op deze pagina vind je daar meer informatie over.

  • aandacht: kleine groepen van 6 kinderen
  • rust: 45 minuten les voor A, B en C
  • deskundig: ervaren en betrokken zwemteam
  • handig: digitaal volgsysteem voor reserveren en voortgang
  • voordelig: thelocalGym is de voordeligste zwemlesaanbieder in de regio
  • lekker: koffie/thee gratis voor ouders tijdens de les

BEL MIJ VOOR INFORMATIE OVER ZWEMMEN

Neem contact met mij op over de mogelijkheden voor ABC zwemmen, ouder-kind zwemmen, peutersurvival of Spetterpret

Naam

Ouder-kind, Peutersurvival & Spetterpret

Voor de allerkleinsten vanaf 1 jaar…

Bij thelocalGym kun je met je (klein)kinderen vanaf 1 jaar terecht in het zwembad. Tijdens de speciale lesuren worden onder leiding van een zwemdocent passende oefeningen gedaan ondersteunt met liedjes.  Het kindje leert om vrij te zijn in het water en spetters te verdragen. Ook onderwater zijn wordt spelenderwijs geoefend.

Bij ouder-kind zwemmen wordt gestart met het vertrouwd raken met zwemwater. Het bevordert de gezondheid en de ontwikkeling van de algemene motoriek. De kinderen ontwikkelen hun sociale vaardigheden in de groep en door het gebruik van speelmateriaal wordt elk bezoek aan het zwembad een klein feestje.

Bij peutersurvival staat de zelfredzaamheid in het water centraal. De ervaren zwemdocent leert de eerste basisvaardigheden aan.

Spetterpret is er voor kinderen vanaf 4 jaar die nog onvoldoende watervrij zijn om te starten met zwemles. Heel rustig wordt op speelse wijze de grens verlegd en zal het vertrouwen groeien.

Elke cursus wordt afgesloten met een heus diploma. De cursussen zijn niet alleen leuk en leerzaam maar maken de start van zwem ABC makkelijker.