LOCAL BUSINESS

Slimme ondernemers en betrokken HR managers investeren in het bedrijf en de werknemers. Hard werken is goed, gezond werken is beter. Het LOCAL BUSINESS programma van thelocalGym ondersteunt ZZP-ers, MKB ondernemers en grote bedrijven om te investeren in duurzame inzetbaarheid van het belangrijkste kapitaal; de werknemers.

We horen graag welke vragen jij of jouw HR functionarissen hebben. We leggen met plezier alle mogelijkheden van LOCAL BUSINESS aan je uit om tot een plan van aanpak te komen om jouw medewerkers duurzaam te ondersteunen in hun welzijn en werkkracht.

thelocalGym biedt de volgende mogelijkheden; LocalPartner, LocalBusiness, Bedrijfsfitness, Preventief Medisch Onderzoek (PMO), InBody HealthCheck, Sportief Bedrijfsuitje, Incompany leefstijl seminars, Bedrijfs fysiotherapie, Personal Training, Leefstijl Coaching, 24/7 digitale coaching.

Bedrijfsfitness informatieaanvraag

Informatie aanvraag Bedrijfsfitness

 

SUBSIDIE DUURZAME INZETBAARHEID

In Nederland hebben veel volwassenen problemen met slapen, 15% heeft burn-out klachten en ruim de helft is te zwaar en krijgt onvoldoende beweging. Overgewicht veroorzaakt 10% productiviteitsverlies en een verdubbeling van het risico op arbeidsongeschiktheid. Een gezonde leefstijl kan tot een afname van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid leiden.

thelocalGym biedt mogelijkheden om bedrijven te helpen bij het creëren van een gezonde werkvloer. Door het bieden van bedrijfsfitness kunnen werkgevers die het belangrijk vinden dat hun medewerkers gezond en fit zijn en blijven, hun personeel fiscaal voordelig laten sporten.  Met ons complete aanbod thelocalBusiness heeft elke onderneming een compleet aanbod om een passend programma samen te stellen

Individuele bedrijven kunnen vanaf september 2023 subsidie aanvragen om de duurzame inzetbaarheid van hun werknemers te vergroten. De subsidie kan worden ingezet voor het ontwikkelen en opzetten van een vitaliteitsprogramma met health-checks, stressregulering, voedings- en beweegadviezen. De activiteiten om de duurzame inzetbaarheid van werkenden te verbeteren, staan op de menukaart duurzame inzetbaarheid voor sectoren. We ondersteunen graag bij de aanvraag, inzet en uitvoering.