WELOM IN CLUB WAALWIJK

thelocalGym is de nieuwste, modernste en bovenal gezelligste boutique fitnessclub van Waalwijk. Centraal gelegen nabij het centrum aan het Halve Zolenpark is de club voor iedereen eenvoudig te bereiken. Veel locals zijn inmiddels actief bij yoga, in de fitness of één van de groepslessen.

Het unieke industriële gebouw (1956) is ingericht met de nieuwste Matrix-fitnessapparatuur en voorzien van fijne gekoelde trainingsruimten en een gezellige clublounge. De grote ramen zorgen voor een zee aan licht en lucht. De deuren zijn 365 dagen geopend en een team van lokaal bekende trainers en medewerkers is er voor jou en je vrienden.

ZOVEEL MEER...

thelocalGym ligt centraal in Waalwijk de Elzenweg 5 en is voor iedereen in Waalwijk te voet, op de fiets, per scooter/auto makkelijk te bereiken. Ook vanuit Drunen, Sprang Capelle en landgoed Driessen ben je er zo.

thelocalGym biedt iedereen de mogelijkheid om niet ver van huis aan fitness en groepslessen te doen. Vanaf 14 jaar is er onder begeleiding jeugd-fitness, er zijn senioren programma’s, familie lidmaatschappen en studenten kortingen.

thelocalGym biedt fitness, cardiofitness, yoga, groepslessen, crosstraining, bootcamp, circuit training, senioren programma’s, fysiotherapie, lifestyle coaching, podotherapie en personal training. Iedereen is welkom.

365 dagen open, 24/7 online coaching, open sfeer, nieuwste fitness apparaten, ruime leszalen, kleedkamers, douches, lockers, gym lounge en bovenal leuke lokale medewerkers en een gezellige sfeer.