OPEN VOOR IEDEREEN

In Waalwijk is de nieuwste, modernste en bovenal gezelligste fitnessclub van Waalwijk geopend; thelocalGym. Veel locals hebben zich inmiddels aangemeld. Het is een mooie nieuwe club met nieuwe Matrix-fitnessapparatuur, fijne trainingsruimten, een gezellige clublounge en enorm veel daglicht. De deuren zijn 365 dagen geopend en een team van lokaal bekende trainers en medewerkers is er voor jou en je vrienden. Kom in beweging en sluit je aan.

ZOVEEL MEER

thelocalGym ligt centraal in Waalwijk de Elzenweg 5 en is voor iedereen in Waalwijk te voet, op de fiets, per scooter/auto makkelijk te bereiken. Ook vanuit Drunen, Sprang Capelle en landgoed Driessen ben je er zo.

thelocalGym biedt iedereen de mogelijkheid om dichtbij en in het eigen dorp aan fitness te doen. Vanaf 14 jaar is er onder begeleiding jeugd-fitness, er zijn senioren programma’s, familie lidmaatschappen en studenten kortingen.

thelocalGym biedt fitness, cardiofitness, yoga, groepslessen, crosstraining, bootcamp, circuit training, senioren programma’s, fysiotherapie, lifestyle coaching, podotherapie en personal training. Iedereen is welkom.

365 dagen open, open sfeer, nieuwste fitness apparaten, ruime leszalen, kleedkamers, douches, lockers, gym lounge en bovenal leuke lokale medewerkers en een gezellige sfeer.