OPEN VOOR IEDEREEN

In Kaatsheuvel is de nieuwste, grootste en bovenal gezelligste fitnessclub van het dorp geopend; thelocalGym. Veel locals zijn inmiddels van start gegaan. Het is een mooie nieuwe club met nieuwe Matrix-fitnessapparatuur, grote leszalen een gezellige clublounge en airconditioning. De deuren zijn 365 dagen geopend en een team van lokaal bekende trainers en medewerkers is er voor jou en je vrienden. Kom in beweging en sluit je aan.

ZOVEEL MEER

thelocalGym ligt midden in het dorp aan de Amerikastraat 14 en is voor iedereen in Kaatsheuvel te voet, op de fiets, per scooter/auto makkelijk te bereiken. Ook vanuit Sprang-Capelle, landgoed Driessen en Loon op Zand ben je er zo 🙂

thelocalGym biedt iedereen de mogelijkheid om dichtbij en in het eigen dorp aan fitness te doen. Vanaf 14 jaar is er op de middagen de mogelijkheid voor jeugdfitness. Er zijn senioren programma’s, familie lidmaatschappen en studenten kortingen.

thelocalGym biedt fitness, cardiofitness, yoga, groepslessen, crosstraining, boksen, bootcamp, circuit training, senioren programma’s en kinderlessen. Iedereen is welkom.

365 dagen open, airconditioning, nieuwste fitness apparaten, ruime leszalen, kleedkamers, douches, lockers, gym lounge en bovenal leuke lokale medewerkers en een gezellige sfeer.