Veel Gestelde Vragen

Kan ik vanaf 1 juli weer binnen trainen?
Ja dat kan! Volgens de richtlijnen van het RIVM zijn we geopend. We hanteren het keurmerk “Veilig Sporten” van de branche organisatie NL Actief. We hanteren de normale openingstijden en zijn weer 7 dagen per week binnen geopend.

Wat hebben jullie aan maatregelen genomen?
We hebben organisatorisch, praktische en hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen in lijn met de richtlijnen vanuit de overheid. Denk hierbij aan reserveren vooraf, gecontroleerde en gemaximeerde toegang clubleden, social distancing in de club, extra ventilatie en hygiene maatregelen.

Moet ik elk clubbezoek reserveren?
Ja. Voor zowel de binnen als buiten les-activiteiten dient vooraf gereserveerd te worden via de club app Sportivity. Zo weten we hoeveel en wie er in de leszalen zijn op dezelfde tijd. Voor fitness hoeft niet gereserveerd te worden en controleren we het aantal bezoekers bij binnenkomst. Alle clubbezoeken zijn geregistreerd zodat contact onderzoek mogelijk is wanneer de situatie hierom vraagt.

Zijn de medewerkers getraind?
Alle teamleden zijn volledig op de hoogte van de richtlijnen en maatregelen. Ze helpen je om je zo prettig mogelijk te laten trainen in de club. Elk clublid is zelf verantwoordelijk voor zijn gedrag. We spreken elkaar aan op onjuist gedrag zoals we dat altijd al doen bij ‘de local’. #samenblijvenwefit

Is het toilet te gebruiken?
Ja

Zijn de kleedkamer en douche te gebruiken?
Ja, echter we laten niet meer dan 8 personen tegelijk in de kleedkamers en de douches. Je spullen kun je opbergen in de lockers.

Kan ik meedoen aan binnen groepslessen?
Ja, we hebben het aantal werkplekken in de leszaal aangegeven zodat we lesgeven volgens de richtlijnen van het RIVM. Je reserveert vooraf je les in de club app Sportivity.

Kan ik koffie, thee en water drinken in de club?
Neem een eigen bidon mee voor water. Koffie en thee kan zelf gepakt worden. De club lounge is te gebruiken met inachtneming van de RIVM richtlijnen. Ook bieden we ‘coffee-to-go’ om mee te nemen.

Gaan de buitenactiviteiten door?
In juli en augustus blijven we ook buitenactiviteiten bieden. Zo krijgen we meer spreiding en bieden we onze locals nog meer variatie!

Gaat de digitale begeleiding met GymVIP door?
Jazeker! thelocalGym is innovatief en loopt voorop. Naast de gezellige en persoonlijke aandacht in de club, blijven we je graag digitaal ondersteunen op alle andere momenten van de week. Zowel op maat gemaakte fitnessondersteuning en voedingsbegeleiding blijven tot de mogelijkheden behoren.